Poliţiştii la datorie în noaptea de revelion și în prima zi a anului nou

Politisti_localiPeste 300 de poliţişti au acţionat în ultimele 48 de ore, la nivelul judeţului Timiş, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică, precum şi asigurarea unui trafic rutier în condiţii de siguranţă.

Ca urmare a măsurilor întreprinse, oamenii legii au constatat 17 fapte de natură penală, 12 dintre acestea fiind în flagrant delict.

Pentru abateri de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat aproape 250 de sancţiuni, în valoare de peste 55.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică şi  încălcarea normele rutiere.

Totodată poliţiştii au reţinut în vederea  suspendării 3 permise de conducere pentru depăşirea cu mai mult de 50 de km/h a vitezei regulamentare.

În urma măsurilor adoptate, pe parcursul celor două zile, de către poliţiştii timişeni, nu s-au înregistrat evenimente grave care să afecteze liniştea şi siguranţa cetăţenilor.

Pe toată perioada minivacanţei, poliţiştii care se află în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, vor acţiona în stradă pentru garantarea ordinii şi siguranţei publice, protejarea patrimoniului şi a drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor. (Alina Bradaci)

Foto: arhiva

De același autor

Related Articles