Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au prins în flagrant delict un grup de persoane care aveau asupra lor bunuri în valoare de aproximativ 15.000 de lei, sustrase dintr-o locuință de pe raza localității Marga. 3 persoane au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraș-Severin.

La data de 11 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au prins în flagrant un grup de persoane bănuite de săvârșirea unui furt dintr-o locuință. Cei în cauză, cu vârste între 17 și 20 de ani, din Obreja, Turnu Ruieni și Glimboca, s-au deplasat la o locuință de pe raza localității Marga și profitând de faptul că nu se afla nicio persoană la domiciliu, prin forțarea ușii de acces, au pătruns în interior de unde au sustras 2 televizoare, 2 telefoane mobile și suma de 500 de euro.

După comiterea faptei, aceștia s-au deplasat cu o autoutilitară înspre Caransebeș, polițiștii oprindu-i în trafic pe raza localității Oțelu-Roșu. Li s-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat iar autoutilitara folosită la transportul bunurilor sustrase a fost indisponibilizată. Bunurile sustrase în valoare de aproximativ 15.000 de lei au fost recuperate și predate părții vătămate.

Față de cei 3 s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților.

Daiana Roşca