Poliţiştii din Buziaş, la datorie

Polițiștii din Buziaș au acționat în oraș în vederea prevenirii faptelor antisociale, cât si pentru creșterea gradului de disciplina rutiera.

În urma activităților efectuate au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor rutiere, conform O.U.G. 195/2002R, în valoare de 8.510 lei.

Totodată, a fost reținut un permis de conducere pentru conducere unui autovehicul sub influența alcoolului, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare și a fost constatată o infracțiune la regimul rutier (conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere).

De asemenea, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.500 de lei, conform Legii nr 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1000 de lei, conform Legii nr 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Recomandăm cetățenilor să fie responsabili, să nu se grăbească, să circule cu prudenţă și atenție sporită pe drumurile publice, astfel încât să nu devină victime ale accidentelor de circulație.

Polițiștii vor acționa și în zilele următoare pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

De același autor

Related Articles