Poliția în alertă! O fată de 11 ani a dispărut dintr-un centru de asistență socială din Reșița

UPDATE ora 12.00

Minora de 11 ani a fost găsită de polițiști, în municipiul Reșița. Pe timpul cât a fost plecată, aceasta nu a suferit vătămări și nu a fost victima niciunei infracțiuni. În prezent, minora se află în custodia poliției împreună cu mama acesteia, fiind informați și reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin pentru dispunerea de măsuri conform competențelor legale.

Polițiștii continuă verificările în acest caz.

Polițiștii reșițeni au fost sesizați aseară, de către reprezentanții unui centru de asistență socială din municipiu, despre faptul că minora a plecat în jurul orei 20.00, din centrul de asistență socială în care era instituționalizată.

CÎRPACIU ALEXANDRA RAMONA are 1,57 metri înalțime, greutate 45 de kg, constituție atletică, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru. La momentul plecării purta un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare gri închis și papuci de casă de culoare roz.

La activitățile de căutare au fost angrenați peste 20 de polițiști, care efectuează căutări și verificări în parcuri, stații ale mijloacelor de transport în comun, gări, autogări, la unitățile spitalicești, precum și în alte locații, în vederea găsirii cât mai rapide a acestuia.

Polițiștii au suspiciuni că plecarea fetei a fost mijlocită de mama acesteia, care era prezentă în centrul de asistență socială în momentul dispariției.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

De același autor

Related Articles