Poftiţi la Noaptea Muzeelor: Arme albe și de foc, din colecția Muzeului Național Bruckenthal

Noaptea muzeelor este celebrată astăzi la Muzeul Banatului Montan Reşiţa, prin diverse acțiuni. Vizitatorii sunt asteptati sa se bucure de aceasta zi speciala alaturi de colectivul Muzeul Banatului Montan. ,,Pentru multi vizitatori, acest eveniment este unul de calitate ce constituie o provocare frumoasa de weekend.” a declarat managerul institutiei, Flavius Bozu, pentru Radio Resita intr-un interviu realizat de Codrina Raica.

,,Acest eveniment se desfășoară la nivel, național și internațional, Muzeul Banatului Montan, făcând parte din Rețeaua Națională a Muzeelor care s-a implicat activ în organizarea acestui eveniment, la noi în țară”, declară Flavius Bozu. Bucuria este cu atât mai mare cu cât acest evenimet se desfășoară și la Reșța de 9 ani.

Publicul nu a fost absent, astfel că astăzi au participat oameni din oraș și din județ. Vizitatorii se pot bucura în muzeu de expoziția de bază, care ilustrează crâmpee din industria industrială a Banatului Montan, iar o expoziție interesantă rămâne ,,Arme albe și de foc”, din colecția Muzeului Național Bruckenthal.

Noaptea muzeelor este celebrată astăzi la Muzeul Banatului Montan Reşiţa, prin diverse acțiuni. Vizitatorii sunt asteptati sa se bucure de aceasta zi speciala alaturi de colectivul Muzeul Banatului Montan. Pentru multi, acest eveniment este unul de calitate ce constituie o provocare frumoasa de weekend, a precizat managerul institutiei, Flavius Bozu. Expozițiile pot fi vizitate de luni până sâmbătă între orele 9 și 17, iar astăzi muzeul rămâne deschis până la ora 1.

Cele mai citite

Related Articles