PNL sub ameninţarea MP. Traian Băsescu își revendică pedeliştii

Traian Băsescu vrea să atragă de partea formaţiunii politice pe care o conduce cât mai mulţi membrii ai fostului PDL. Demersul i-a reuşit la Bocşa, unde primarul Eugen Cismăneanţu a anunţat că va candida din partea Mişcării Populare. Prezent în Caraş-Severin, fostul şef al statului a făcut apel la toţi primarii şi consilierii care au câştigat mandate pe listele PDL să adere la noua organizaţie, care reprezintă spiritul democrat liberal.

„Îi chem pe toţi primarii care, după ce au candidat pentru PDL, nu-şi mai găsesc locul în noul PNL. Vreau să stiți că nu mai am un obiectiv politic deosebit. Vreau doar să contribui la construcția noului partid, să transfer către membrii săi experiența mea și tot ce am învățat până acum“.

Referindu-se la obiectivele propuse pentru alegerile locale, Traian Băsescu a afirmat că se aşteaptă la un scor de 10-15 procente, iar pentru parlamentare speră să ajungă până la 20 la sută, lucru ce îi va permite să creeze un nou partid puternic.

Liderul Mişcării Populare va reveni în Banat în două aprilie când se va întâlni cu membri Mişcării Populare din Reşiţa şi Timişoara.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles