Plimbarea cu ATV-ul – distracția sezonului în stațiunea de pe Valea Cernei!

Turiștii care aleg să petreacă sejurul pe Valea Cernei au la dispoziție o nouă posibilitate de distracție, mai ales pentru iubitorii de adrenalină : plimbarea cu ATV-ul!

„Pentru turiștii noștri, am semnat un parteneriat care le pune la dispoziție o nouă metodă de distracție și anume avem un centru de închiriat ATV-uri! Este o distracție care prinde foarte bine la toate categoriile de vârstă, am avut solicitări numeroase încă înainte de a deschide și ele să fie funcționale, însă ne bucurăm că au avut succes, fiindcă este important ca oaspeții noștri să poată să viziteze zona, să poată avea distracții în afara zonei de spa sau în afara hotelului și ar fi fost păcat să nu ne bucurăm de toate aceste aspecte, în condițiile în care Herculanele și împrejurimile au atât de mult de oferit! Este o metodă minunată pentru ca ei să poată vedea zona!

Sunt trei trasee organizate de ghizii cu care colaborăm, unul dintre trasee este cel care merge spre Platoul Coronini, de unde este un peisaj spectaculos, care nu trebuie ratat, indiferent dacă mergeți cu ATV-ul sau pe jos! Este o zonă pe care o recomandăm turiștilor să o viziteze!”, ne-a declarat Laura Pătru – directorul de marketing al Complexelor hoteliere Diana și Afrodita.

Paul-SeverSMADU