Platforma pentru programarea la vaccinarea anti-COVID funcţionează cu unele întreruperi. Prefectul Cristian Gâfu le cere scuze cărăşenilor pentru aceste sincope

Platforma pentru programarea la vaccinarea anti-COVID funcţionează cu unele întreruperi. În timp ce unii au reuşit să se programeze, alţii în schimb au întâmpinat probleme iar platforma s-a blocat de mai multe ori în timpul procedurii.

Prefectul de Caraş-Severin, Cristian Gâfu le cere scuze cărăşenilor pentru aceste sincope, deoarece problema este una naţională, nu doar în Caraş-Severin dar pe de altă parte se bucură deoarece dacă platforma se blochează însemnă că numărul persoanelor care doresc să se vaccineze este mare, susţine acesta.

STS susţine că noua versiune a platformei a fost optimizată pentru a facilita înscrierea persoanelor vulnerabile, cu vârsta peste 65 de ani şi bolnavi cu afecţiuni cronice. Aplicaţia are o interfaţă îmbunătăţită, care vine în sprijinul populaţiei vulnerabile, a medicilor de familie, a angajatorilor şi tuturor celor care doresc să se vaccineze anti COVID.

Pentru a beneficia de vaccinare anti COVID primul pas este sã vã înscrieþi în platformă. Mai întâi, va trebui să vă creaţi un profil cu datele personale de bază, urmând apoi efectuarea programării.

Vă puteţi alege ziua, ora şi centrul de vaccinare. Este important ca după completarea datelor să vă activaţi contul. Pentru asta, primiţi un email, iar după prima accesare o să primiţi şi un cod de verificare format din 6 cifre, prin SMS pe numărul personal. Paşii sunt uşor de urmat iar procesul durează doar câteva minute.

De același autor

Related Articles