Pieton lovit mortal pe DN 6

Un nou accident mortal a avut loc noaptea trecută pe DN 6. O autoutilitară condusă din direcția Caransebeş spre Lugoj, la intrarea în localitatea Constantin Daicoviciu, a surprins şi accidentat un pieton, care circula pe partea carosabilă în aceeași direcție de mers. Bărbatul, în vârstă de 49 de ani a decedat în ciuda eforturilor de resuscitare. Șoferul microbuzului nu a consumat alcool, spun poliţiştii.

Accidentul a avut loc în jurul orei 00.45, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Alina Boeru.

„Din primele cercetări, s-a stabilit că în timp ce un bărbat de 45 de ani din Timișoara, conducea o autoutilitară din direcția Caransebeș către Lugoj, la intrarea în localitatea Constantin Daicoviciu, surprinde și accidentează cu partea dreaptă față a autoutilitarei, un pieton de 49 de ani, care circula pe partea carosabilă, în aceeași direcție de mers fără a purta îmbrăcăminte prevăzută cu elemente fluorescent reflectorizante. În urma impactului, a rezultat decesul pietonului de 49 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0”.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

De la începutul anului, în Caraș-Severin au fost înregistrate 8 accidente rutiere, soldate cu decese.

De același autor

Related Articles