Primăria Băile Herculane a luat măsuri urgente pentru a asigura accesul producătorilor agricoli în piață, având în vedere că începând de luni, 9 noiembrie, piețele închise și oboarele din întreaga țară vor fi închise pentru a limita răspândirea pandemiei de coronavirus.

Având în vedere măsurile tot mai stricte impuse de pandemie, este absolut necesar să venim în ajutorul producătorilor agricoli precum și a consumatorilor pentru a nu genera probleme legate de aprovizionarea cu produse agroalimentare.

Astfel, Primăria Băile Herculane din cauza obligativității închiderii piețelor agroalimentare tip hala sau cu spații închise, va organiza comercializarea produselor agroalimentare începând cu data de luni, 9 noiembrie în afara pieței, în spațiu deschis, gen „piață volantă” folosind mesele din piață, pe trotuarul și spațiul din fața „Clubului Pensionarilor” din imediata vecinătate a pieței agroalimentare.

Toată acea zonă va fi permanent în atenția noastră în ceea ce privește curățenia, igena și dezinfecția, tot acolo se vor monta și dispensere cu produse dezinfectante.