Peste două milioane de lei pentru pentru modernizarea a 46 de km din DJ 571

Consiliul Județean Caraș Severin anunță semnarea contractului de achiziție pentru servicii de realizare a proiectului tehnic de execuţie și actualizarea documentației pentru obținerea avizelor necesare modernizării DJ 571 – de la Intersecție DN 57 – Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici (46 km).

Câștigătorul licitației este ASOCIEREA SERCOTRANS SRL – Lider – SC TRACTEBEL ENGINEERING SA, iar valoarea serviciilor contractate este de 2.332.400,00 LEI. Termenul de finalizare a documentației este de 6 luni, urmând ca după finalizarea acestei etape să se demareze licitația pentru execuția lucrărilor.

Acest proiect este pregătit în cadrul Cererii de Finantare – “Sprijin la nivelul Regiunii de Dezvoltare Vest pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027. Conform anunțului postat pe pagina de Facebook a Consiliului Județean, în cadrul cererii de finantare, există un parteneriat cu alte 31 de UAT-uri din Regiunea Vest. Proiectele prevăzute în această axă au fost estimate la o valoare de aproximativ 43 de milioane de EURO. Suma poate suferi modificări ținând cont de creșterea prețurilor la materialele de construcții.

De același autor

Related Articles