Peste două milioane de lei pentru pentru modernizarea a 46 de km din DJ 571

Consiliul Județean Caraș Severin anunță semnarea contractului de achiziție pentru servicii de realizare a proiectului tehnic de execuţie și actualizarea documentației pentru obținerea avizelor necesare modernizării DJ 571 – de la Intersecție DN 57 – Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici (46 km).

Câștigătorul licitației este ASOCIEREA SERCOTRANS SRL – Lider – SC TRACTEBEL ENGINEERING SA, iar valoarea serviciilor contractate este de 2.332.400,00 LEI. Termenul de finalizare a documentației este de 6 luni, urmând ca după finalizarea acestei etape să se demareze licitația pentru execuția lucrărilor.

Acest proiect este pregătit în cadrul Cererii de Finantare – “Sprijin la nivelul Regiunii de Dezvoltare Vest pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027. Conform anunțului postat pe pagina de Facebook a Consiliului Județean, în cadrul cererii de finantare, există un parteneriat cu alte 31 de UAT-uri din Regiunea Vest. Proiectele prevăzute în această axă au fost estimate la o valoare de aproximativ 43 de milioane de EURO. Suma poate suferi modificări ținând cont de creșterea prețurilor la materialele de construcții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

De același autor

Related Articles