Malul pârâului Gârliște a fost ecologizat cu sprijinul jandarmilor cărăşeni

Peste 130 de saci cu deșeuri au fost ridicaţi de pe malul pârâului Gârliște, în cadrul campaniei “Curățăm România”. Acțiunea de ecologizare s-a dorit a fi o încercare de conștientizare și totodată, o reamintire a faptului că protejarea mediului înconjurător trebuie să reprezinte o prioritate pentru noi toți. În aproape cinci ore, voluntarii au reușit să strângă 136 de saci cu gunoaie, 450 kg de materiale feroase, dar și mai multe cauciucuri uzate.

Jandarmii cărăşeni au participat la această acțiune alături de polițiști, angajații Primărie Goruia, studenți din cadrul Ligii UBB Reșița, Parohia Gârliște, voluntarii Asociație Onești Life și ai clubului moto Guerrilla MC România.

Cu prilejul sărbătorilor Pascale romano-catolice și a Intrării Mântuitorului în Ierusalim, cunoscută ca “Duminica Floriilor”, jandarmii cărăşeni acţionează pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică în mai multe localități din județul Caraș-Severin.

Jandarmii sunt prezenți în municipiile Reșița și Caransebeș, dar și în localitățile Oravița, Băile Herculane și Văliug pentru a asigura ordinea și liniștea publică în apropierea lăcașelor de cult. De asemenea, sunt prezenţi în zonele unde se preconizează a fi mari aglomerări de persoane, precum şi în staţiunile turistice montane și balneare.

Jandarmeria montană sfătuieşte turiştii care au ales să petreacă Paştele la munte, să nu se aventureze pe traseele turistice fără echipament adecvat, să aibă în permanenţă asupra lor un telefon mobil pentru a anunţa la numărul de urgenţă 112 dacă se află în situaţii dificile sau sunt martorii unui incident.

1 COMENTARIU

  1. Păi,e corect,nu?…dacă nu și- au făcut bine treaba…sa-i fi prins la vreme pe cei ce aruncă gunoaiele,i- ar fi pus pe aia să și le strângă…

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles