Pericolul infectării cu noul coronavirus nu a trecut! Mai mulţi tineri din Reşiţa nu au înţeles acest lucru şi au jucat fotbal în curtea unei şcoli. Jandarmii au acţionat rapid!

Pericolul infectării cu noul coronavirus nu a trecut! Mai mulţi tineri din Reşiţa nu au înţeles acest lucru şi au încălcat intenţionat ordonanţele militare. Aceştia au ieşit astăzi, în curtea Generalei cu Nr.2 din Reşiţa ca să joace fotbal.

După ce un cetăţean a semnalat acest lucru, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Gl.bg. Vasile ZORZOR” Caraş-Severin s-a deplasat la faţa locului. Jandarmii nu le-au dat amendă, ci au stat de vorbă cu aceşti tineri, explicându-le de ce este important să rămână acasă, în această perioadă.

S-a gândit la siguranța lor și pentru asta-i mulțumim! Chiar dacă de multe ori se confundă cu a pârî, atunci când anunți autoritățile de o acțiune a cuiva, de cele mai multe ori este vorba de a salva.

Pe acest considerent a mers și un domn din municipiul Reșița, care ne-a sunat să ne anunțe că niște tineri s-au adunat într-un grup mai mare și se joacă în curtea școlii, riscând ca în perioada următoare să fie cei care vor mări numărul bolnavilor de Covid-19. Ne-am deplasat imediat în zona menționată pentru a le vorbi și explica tinerilor cât de periculos poate fi în această perioadă să-ți petreci timpul liber în afara locuinței.

Mulțumim domnului care s-a gândit la binele acestor copii. Doar împreună putem reuși„, este postarea făcută de Jandarmeria Caraş-Severin pe pagina oficiala de facebook a instituţiei.

De același autor

Related Articles