Percheziţii la producătorii de carne

carne-alterata

ora 12.30

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat astăzi 15 percheziţii domiciliare în judeţele Caraş-Severin şi Timiş. „Vizaţi au fost mai mulţi agricultori dar şi oameni de afaceri din Teregova care sunt bănuiţi că au făcut evaziune fiscală. Aceştia sunt acuzaţi că au luat fonduri europene pentru a-şi extinde afacerile, dar în realitate banii au fost folosiţi în alt scop. Suspecţii au fost aduşi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin pentru a da declaraţii. Împotriva acestora s-a început urmărirea penală. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi riscă între 7-18 ani de închisoare”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

ora 10.00

Poliţiştii au efectuat în această dimineaţă 15 percheziţii în judeţele Caraş-Severin şi Timiş, la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală. O femeie, de 39 de ani, administrator al unei întreprinderi individuale, este cercetată penal pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, prejudiciul urmând a fi stabilit pe parcursul cercetărilor. Poliţiştii au constatat că în evidenţele contabile ale întreprinderii se regăsesc documente care nu ar avea la bază operaţiuni reale.

La data de 5 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au efectuat 10 percheziţii în judeţul Caraş-Severin şi cinci în judeţul Timiş, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. La activităţi au participat şi specialişti din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Caraş-Severin”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Ancuţa Cheţan.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al S.R.I..

Sursa foto: ziarulsemnal.ro

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles