[UPDATE] [FOTO] [VIDEO] Primarul Reşiţei a fost săltat de DNA

 

Stepanescu-arest-21

UPDATE ora 13.20

Primarul municipiului Reşiţa a părăsit instituţia, însoţit de anchetatorii DNA. Cel mai probabil el va fi dus la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Timișoara pentru a fi audiat. La ieşirea din birou, Stepanescu a negat că ar fi implicat în fapte de corupţie.

Declaraţie Mihai Stepanescu:

La ieşirea din biroul primarului, avocatul Viorel Paşca a declarat:

UPDATE ora 12.16

Procurorii DNA l-au luat pe primarul Mihai Stepanescu din timpul unei şedinţe extraordinare, recomandându-i să îşi cheme avocatul, pentru că este suspect într-un dosar de corupţie.

Reporterul nostru, Daniela Tudor, prezentă la primărie a declarat că avocatul care îl reprezintă pe edil este Viorel Paşca.

Surse din interiorul anchetei au afirmat că au loc percheziţii atât la sediul Primariei Reşiţa, la locuinţa din Reşiţa a edilului, la vila acestuia din Timişoara, cât şi la alte două locaţii din oraşul de pe malurile Begai.

………………………………………………………………………

Primarul Reșiței, Mihai Stepanescu, în vizorul DNA  Timișoara, într-un amplu dosar de corupție. Anchetatorii fac acum percheziții în sediul Primăriei Reșița.

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2014 – 2015. În cursul zilei de 19 noiembrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în municipiul Timișoara și municipiul Reșița, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații”, se arată în comunicatul Ministerului Public.

sursa video opiniatimisoarei

1 COMENTARIU

  1. Sa intre toti!!! Nu numai el..ca mai sunt si altii pe acolo care se cred mari si tari si gura tot ce prind…uitati-va ce „realizari” au si va vet-i da seama

Comments are closed.

De același autor

Related Articles