descindere diicot

Ora 16.30

Percheziţiile începute în această dimineaţă sunt încă în curs de desfăşurare. Până în acest moment la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au fost aduse cele 15 persoane pentru audieri, mai multe înscrisuri şi unităţi de calculatoare. Vă reamintim că descinderile efectuate de poliţiştii cărăşeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă tribunalul Caraş-Severin, au avut loc  la 7 societăţi comerciale din judeţ şi două din Timiş suspectate de evaziune fiscală. În cauză se estimează un prejudiciu de un milion de lei.

Despre stadiul în care se află audierile comisar-şef Dan Bortiş, şeful departamentului de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, detaliază:

Ora 9.30

Nouă percheziţii sunt în curs de desfăşurare de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. Descinderile sunt efectuate la şapte sedii ale unor societăţi comerciale din judeţ şi două din Timiş. Activităţile se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin. În cauză se fac cercetări penale pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, prejudiciul estimat fiind de aproximativ un milion de lei. La acţiune participă 50 de poliţişti, urmând ca 15 persoane să fie aduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin pentru audieri.

Comisar-şef Dan Bortiş, șeful departamentului de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraș-Severin