Pensionarii și asigurații cărășeni pot beneficia de bilete de tratament în aproape 40 de unități turistice private din țară

Au fost finalizate licitațiile pentru pachetele de servicii din celelalte stațiuni, altele decât cele care aparțin de Casa Națională de Pensii. Pensionarii din Caraş-Severin au la dispoziţie, anul acesta, 19 serii de tratament balnear prin intermediul biletelor emise de către Casa Judeţeană de Pensii.

” Rog pensionarii care au depus cerere de bilete de tratament de la începutul anului să verifice lista societăților care au câștigat licitația, având în vedere faptul că multe societăți care au câștigat anul trecut nu se mai găsesc în această listă. Aceștia trebuie să depună o cerere nouă pentru acordarea biletelor de tratament în funcție de lista societăților comerciale care au câștigat licitația. Această listă cu hotelurile disponibile se află pe site-ul instituției noastre, la secțiunea bilete de tratament. Societățile cu capital privat eligibile sunt în număr de 36. Urmează să primim diagrama numărul biletelor de tratament acordate județului Caraș-Severin pe fiecare serie dintre cele 18 care au fost pe acest an 2023. În vestul țării sunt disponibile hoteluri din Buziaș, Băile Herculane, Moneasa și Bala. De la începutul anului au fost 7 serii, toate seriile sunt repartizate și sunt afișate pe site-ul instituției noastre. În total au fost repartizate 295 de bilete, din care și au fost vândute 201. În momentul de față noi acordăm bilete pentru seria 7”, a spus  Dorin Brăilă, directorul Casei Județene de Pensii Caraș-Severin.

De la începutul anului peste 200 de cărășeni au beneficiat de bilete de tratament în cele 6 serii disponibile până acum.  

De același autor

Related Articles