flacara gaz

Pentru efectuarea unor lucrări de cuplare a unei conducte noi la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Distribuţie România va sista joi, 17 decembrie furnizarea începând cu ora 9.00, pe patru străzi din cartierul Lunca Bârzavei şi la Complexurile Victoria şi Europa din municipiul Reşiţa. Este vorba de străzile: Liliacului (blocurile 2 şi 4), Tineretului (blocurile 1, 3 şi 5), Romaniţei (blocurile 1,2 şi 4) şi Bd. Republicii (bloc 7 şi 9). Reluarea serviciului se va efectua treptat, începând cu ora 16.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul din numerele de telefon: 0800.800.928  (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).