Patronul unei firme de tractări auto din Timişoara, reţinut după ce a lovit cu maşina mai multe persoane

thumbs.tele.net

Patronul firmei care ridică maşini din parcările din Timişoara, a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a lovit cu maşina mai mulţi tineri adunaţi să protesteze într-o parcare de pe strada Miresei, acolo unde angajaţii lui au blocat maşina unui profesor universitar.

Într-un final, profesorul universitar a reuşit să îşi recupereze autoturismul cu ajutorul poliţiştilor, dar şi al angajaţilor de la Societatea de Drumuri Municipale, fosta ADP.

În tot acest timp, Răzvan Nedelcu a fost chemat în parcare pentru a discuta cu poliţiştii. Speriat că timişorenii adunaţi la faţa locului îi cer socoteală pentru ceea ce se întâmplă în parcarea respectivă, Nedelcu a încercat să scape de furia acestora. A demarat în trombă la volanul maşinii sale şi, în goana lui, a lovit mai mulţi tineri, printre care şi un jandarm. S-a făcut nevăzut.

Pe urmele lui au pornit atât protestatarii, cat şi poliţiştii. Ore bune a fost cel mai căutat om din Timişoara, până când, într-un final, a fost convins să se predea. A mers însoţit de avocaţi la Poliţia Municipiului Timişoara, de unde a fost luat de un echipaj şi dus la sediul Secţiei 4 pentru audieri.

Sursa şi foto: www.tion.ro

De același autor

Related Articles