[AUDIO] Pârtie de schi la Gărâna, operabilă din această iarnă

schi-garana

Pe timpul verii, Gărâna este una dintre destinaţiile preferate ale bănăţenilor. Graţie unui proiect aflat în derulare, zona va deveni interesantă pentru turişti şi iarna, deoarece aici se amenajează două pârtii pentru schiori şi una pentru iubitorii de snowboard. De la primarul comunei Brebu Nou, Iosif Gabriel Bordea, am aflat că Primăria a pus la dispoziţie locaţia, iar întreprinzătorul privat, Daniel Cizmaş, fondurile necesare.

Întreaga investiţie urmează să fie inaugurată în mai puţin de o lună, după cum susţine primarul comunei Brebu Nou, Iosif Gabriel Bordea: „În momentul de faţă, investiţia este realizată în proporţie de 70% pe o suprafaţă de 2 hectare. Accesul spre pârtii este amenajat de lângă Biserica din satul Gărâna, urcarea se va face cu schiliftul care va deservi trei pârtii, cu un grad de dificultate medie. Până la data de 1 decembrie sperăm ca totul să fie gata!”.

Primarul comunei Brebu Nou, Iosif Gabriel Bordea, speră ca, odată finalizată, investiţia să aducă în zonă cât mai mulţi turişti. În momentul de faţă, la Gărâna sunt disponibile aproximativ 400 de locuri de cazare în cabane şi pensiuni.

 

Află aici ce spune primarul comunei Brebu Nou, Iosif Gabriel Bordea, vis-a-vis de investiţia din zona pe care o păstoreşte:

 

 

De același autor

Related Articles