Partidele Liberal Reformator și Conservator Caraș-Severin au semnat protocolul de fuziune

La Reșița a fost semnat astăzi protocolul de fuziune între filialele județene ale Partidelor Liberal Reformator și Conservator. Cele două formațiuni au fuzionat și în scris, împărtășind aceeași viziune politică. Cei doi lideri județeni ai partidelor au prezentat obiectivele noii formațiuni, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților, cu denumirea prescurtată-ALDE.

Președintele Partidului Conservator Caraș-Severin, Ioan Țundrea a vorbit despre obiectivele noului partid:

”Avem aceleași principii și cred că putem să creăm o forță pe scena politică de centru dreapta între PC și PLR. De mâine vorbim doar de ALDE și cred că suntem un județ favorizat din acest punct de vedere, avem un deputat, consilieri județeni și municipali, primari. Trecem în următoarea perioadă la inventarierea membrilor de partid, astfel încât să se semneze noile adeziuni cu sigla Alde”.

Liderul județean al Partidului Liberal Reformator, deputatul Dan Laurențiu Tocuț a afirmat că procesul de fuziune între organizațiile din județ s-a desfășurat normal, fără divergențe și a prezentat noua formulă de conducere al Alianța Liberalilor și Democraților Caraș-Severin:

”Am hotărât ca Ioan Țundrea și cu mine să fim copreședinți până la alegerile ALDE din 2017. Sunt 2 primvicepreședinți, 2 președinți, 10 vicepreședinți, 21 de membri în Biroul Executiv”.

 Noul președinte al Alianței Liberalilor și Democraților Reșița este de astăzi, Ionela Covaci.

IMG_0831 IMG_0833 IMG_0842

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles