Parada frumuseții pe Valea Cernei!

În staţiunea Băile Herculane se desfăşoară până în 31 august prestigioasa manifestare TOP INTERNATIONAL – MODEL OF THE WORLD, care aduce pe Valea Cernei cele mai frumoase modele din întreaga lume.  Modele din 20 de ţări se vor reuni la Complexul hotelier Afrodita, unde vor concura pentru titlul de MISS şi MISTER OF THE WORLD, printre ţările reperezentate aici numărându-se India, Myanmar, Grecia, Bulgaria, Estonia, Filipine, Croaţia, Spania, Italia şi, desigur, din ţara noastră.

Pe parcursul celor nouă zile de şedere pe Valea Cernei, modelele au programate în fiecare zi diverse activităţi, de la şedinţe foto la vizitarea unor obiective turistice din zonă, iar în fiecare seară este programată câte o petrecere în onoarea invitaţilor. Când ajung aici, avem pregătită pentru ei o petrecere tradiţională, prin care vrem să le arătăm puţin din cultura românească! Le-am pregătit o petrecere cu taraf, cu proţap, cu mâncăruri tradiţionale, cu dansuri populare… avem o echipă de fete care zicem noi că reprezintă frumuseţea românească şi iscusinţa dansului, care vor întreţine atmosfera! Este o mândrie pentru noi să găzduim acest spectacol, ediţia de anul trecut  a avut loc în Spania şi ne bucurăm că în acest an  au ales Băile Herculane pentru acest eveniment şi este important pentru noi  că această staţiune capătă din ce în ce mai multă importanţă în acest mediu!, ne-a declarat Laura Pătru – director de marketing al complexelor hoteliere Diana şi Afrodita.

Manifestările se vor încheia cu un spectacol de gală în seara de 30 august, în care vor fi atribuite numeroase premii din partea organizatorilor.

Paul-Sever SMADU