Panică la spitalul pentru copii Louis Țurcanu

A fost din nou alertă la Spitalul Clinic pentru copii, Louis Țurcanu din  Timișoara. Pompierii au intervenit miercuri seara, după ora 21.00, cu mai multe echipaje după ce a fost anunțat că iese fum din sala de oxigen a unității medicale. Purtătorul de cuvânt al ISU Banat, sergent major Zorița Mircov spune că au fost mobilizați zeci de salvatori la fața locului.

„Au fost alertate Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la locul evenimentului 1 ofițer și 45 subofițeri cu șase autospeciale autospeciale de stingere, două autoscări mecanice de lucru și salvare de la înălțime, două autospeciale de primă intervenție si comandă, două ambulanțe SMURD și trei ambulanțe SAJ. La sosirea echipajelor de intervenție la locul evenimentului s-au constatat degajări de fum în sala de oxigen. Din fericire nu s-au înregistrat victime”.

14 cadre medicale și 20 de aparținători, împreună cu 24 de copii au fost evacuați și  mutați în clădirea principală a spitalului. Din primele informații, incidentul s-a produs de la un compresor, din cauza unei garnituri defecte.

De același autor

Related Articles