Oţelu Roşu: Percheziţii la persoane bănuite de furt calificat

La data de 31.03.2023, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale împreună cu cei ai Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Lugoj au efectuat 3 percheziții domiciliare în orașul Oțelu Roșu din județul Caraș-Severin, la doi bărbați bănuiți de furt calificat.

Două mandate de aducere au fost puse în executare.

În urma perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, un invertor pentru panouri solare, 4 filtre de ulei pentru autotrenuri, 4 cauciucuri și o trusă cu mai multe scule, bunuri sustrase în noaptea de 02/03.03.2023 dintr-un spațiu îngrădit situat pe Centura municipiului Lugoj.

Doi bărbați în vârstă de 35 și 38 de ani au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

Ulterior, în urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor orașului Oțelu Roșu și a luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Caraș-Severin.

Cercetarile continua în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bărbaților și recuperării prejudiciului în totalitate.

Cele mai citite

Related Articles