Orașul Băile Herculane participă cu stand propriu la Târgul Național de Turism al României!

Orașul Băile Herculane va participa cu un stand propriu la Târgul Național de Turism al României, care își va deschide porțile joi, 21 februarie, la Complexul expozițional ROMEXPO din Capitală și se va încheia duminică,24 februarie, standul fiind destinat unităților turistice de pe Valea Cernei care doresc să fie prezente la această manifestare.

De o bună bucată de vreme, Primăria Băile Herculane participă regulat la târgurile de turism organizate la sediul ROMEXPO. Este amenajat stand propriu, cu siguranță vor fi prezenți și agenți economici din stațiunea Băile Herculane care au afaceri în turism. Noi suntem prezenți la acest târg cu o echipă formată din lucrători din cadrul Primăriei, care vor împărți pliante, vor încerca să atragă cât mai mulți turiști în stațiunea noastră! Prin participarea la acest târg ne propunem să aducem cât mai mulți turiști în stațiunea de pe malurile Cernei, iar acest lucru este vizibil și din statisticile oficiale , numărul turiștilor fiind într-o continuă creștere și datorită faptului că noi unități de cazare apar în peisaj!, a precizat pentru Radio Reşiţa Cristian Miclău – primarul orașului Băile Herculane.

La amenajarea standului expozițional și participarea unităților turistice la această amplă manifestare își aduce aportul și Asociația de Turism din Băile Herculane, a cărei președinte este Mariana Molnar : Noi am încercat să ajutăm cu cât mai multe materiale posibile de la locațiile din zonă și am asigurat sprijinul nostru în ceea ce privește o rebrenduire a standului de la târgul de turism! Ne prezentăm cu ofertele clasice, ofertele de sărbătorile Pascale, ofertele de sezon, extrasezon și ceea ce putem oferi în materie de agrement în zona Băile Herculane! Ca în fiecare an, ne propunem să atragem noi turiști în zonă și o nouă viziune în ceea ce privește turismul din zona Băile Herculane!Paul-Sever SMADU