Oportunitățile județului Arad prezentate Provinciei Voivodina

O delegaţie a Camerei de Comerţ din Vojvodina s-a întâlnit astăzi cu preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, pentru a discuta asupra modalităţilor de încheiere a unor parteneriate economice.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre iniţierea unor parteneriate economice între Voivodina şi Arad, precum şi despre posibilele proiecte comune în numeroase domenii. Iustin Cionca a abordat aspecte legate de investiţiile sârbeşti în Arad şi de stabilirea unei linii de colaborare cu această Provincie în vederea creşterii numărului de firme care să desfăşoare activităţi pe raza judeţului.

Le-am prezentat oaspeţilor noştri oportunităţile pe care judeţul Arad le oferă tuturor celor care doresc să investească aici, începând cu partea de agricultură şi terminând cu turismul. Beneficiem, ca judeţ, de o poziţionare strategică, utilă tuturor celor care doresc să investească. Ne dorim să identificăm direcții de colaborare în domeniile economic, turistic, dar şi cultural”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

La rândul lor, oaspeţii au prezentat câteva dintre atuurile Provinciei. Economia Voivodinei se axează pe agricultură, industria chimică şi nu în ultimul rând, turism. În acest domeniu, oficialităţile locale, împreună cu reprezentanţii organizaţiilor turistice, au întreprins adevărate campanii pentru prezentarea potenţialului turistic şi a ofertelor din principalele destinaţii turistice.

Cele mai citite

Related Articles