OncoHelp Timişoara continuă lucrările la modernizarea Laboratorului de Radioterapie

OncoHelp Timişoara continuă lucrările la modernizarea Laboratorului de Radioterapie. În aceste zile a fost turnat plafonul de beton peste buncarul în care vor funcţiona cele două acceleratoare. Este un beton special de o grosime de peste 2 metri.

În paralel se lucrează şi la zidurile exterioare. Constructorii au promis ca vor creşte ritmul de lucru astfel încât clădirea buncărului să fie finalizată la timp.

Aceste dotări fac parte din programul nostru continuu de înzestrare a Centrului OncoHelp cu echipamente de ultima generaţie cu ajutorul cărora să salvam cât mai multe vieţi. Misiunea pe care ne-am asumat-o din primul momenţ în care am decis să luptăm împotriva cancerului, a fost aceea de a oferi pacienţilor cele mai noi şi eficiente terapii cu ajutorul cărora să îi putem readuce în cel mai scurt timp alături de cei dragi.

Modernizarea acestui centru, achiziţionarea a încă două noi aparate de radioterapie, prin care să dublăm capacitatea de tratare reflecta încă o dată importantă pe care o acordăm pacienţilor noştri,” transmit reprezentanţii unităţii medicale.

Noile aparate de radioterapie vor permite implementarea, în premieră, în Timişoara a celor mai complexe şi sofisticate proceduri din domeniu.

De același autor

Related Articles