Olimpicii din Banatul Montan, premiați de Clubul Rotary Reșița pentru performanțele obținute la nivel național

67 de olimpici ai județului Caraș-Severin au fost răsplătiți pentru meritele lor, pentru reușitele de excepție obținute la olimpiade, faza națională, anul școlar 2022-2023. Clubul Rotary Reșița a oferit diplome și premii în bani și elevilor care au obținut nota 10 la Evaluarea Națională și Bacalaureat, într-o festivitate ce a fost găzduită de Centrul universitar UBB Reșița.

Perfomerii la învățătură sunt bucuroși că le sunt recunoscute meritele și în acest mod:  

Sunt de la Colegiul Național Traian Lalescu din Reșița și am obținut mențiune la etapa națională a Olimpiadei de Lectură  ca abilitate de viață. A fost foarte frumos. A fost o experiență diferită care cu siguranță m-a provocat și m-a făcut scos din zona de confort. Mi s-a părut un gest foarte frumos, neașteptat într-un fel, deoarece la absolut niciun concurs sau premiu la care am participat, nu am fost premiată în așa fel. Mi se pare un lucru foarte frumos din partea lor.

Am participat la Olimpiada Națională de interpretare vocală, instrumentală și studii teoretice muzicale la clarinet. Mi s-a părut o experiență foarte frumoasă. A fost într-adevăr multă muncă, foarte multă, dar sper ca anul viitor să fie din ce în ce mai bine.”

Mă simt împlinit și mă simt mândru de mine că am reușit această performanță. Mă simt foarte bine. Am muncit, pot să zic că am muncit pe parcursul anului și acum culeg roadele.”

” Vă mulțumesc pentru prezență, dragi colegi profesori, dragi elevi, dragi părinți. Pentru mine este o bucurie să particip alături de voi la această la acest eveniment. Îi mulțumesc Clubului Rotary din Reșița pentru invitație, știu că a fost un efort susținut din partea dânșilor să realizeze acest eveniment. Tuturor elevilor prezenți și premiați vă urez mult succes. Mă bucur pentru voi pentru rezultatele pe care le-ați obținut la olimpiade și concursuri școlare. Sunt mândru de voi, atât eu, colegii mei din Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin. Mult succes în continuare”, a spus Lucian Miclău, inspectorul școlar general din Caraș-Severin.

Clubul Rotary din Reșița a premiat 67 de elevi, sunt olimpicii noștri care au venit cu premii de la fazele naționale. Ne bucurăm și mulțumim lui Dumnezeu că astăzi am reușit cu colegii mei, să organizăm și această acțiune, bineînțeles, în parteneriat cu UBB. Noi, Clubul Rotary, am considerat că trebuie într-un fel sau altul, să le recunoaștem valoarea. Premiile noastre înseamnă o picătură într-un ocean. Doar că în felul acesta ei trebuie să înțeleagă că ne gândim în fiecare moment la ei și comunitatea este alături de ei. Noi avem nevoie de valori, avem nevoie de principii, avem nevoie de învățătură, de profesori și de cei care fac bine comunității. Rotary a alocat anul acesta în jur de 50.000 lei. Aceasta este suma care am pus-o la dispoziție. A fost deja o sumă bugetată. Nu ne-am așteptat să fie așa mulți copii, doar că asta este, câte un pic pentru fiecare”, a spus reprezentanta Clubului Rotary, Mihaela Azap.

Clubul Rotary Reșița a acordat olimpicilor de excepție, în total, 50 de mii de lei.

De același autor

Related Articles