[AUDIO] Odiseea de la Lupac continuă

Problemele întâmpinate la Deponeul ecologic de la Lupac ar putea fi subiect de romane.

Afirmaţia a făcut-o preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, invitat în emisiunea Repere Radio. În ultimul an, au apărut probleme tehnice la tocătorul de deşeuri, la unul din bazinele  de levigat şi la acoperişul staţiei de sortare, care s-a prăbuşit sub greutatea zăpezii de iarna trecută. Toate aceste probleme trebuie rezolvate, dar nu se poate înainta o dată exactă legată de funcţionarea deponeului, a spus Silviu Hurduzeu.

„Noi (n.r. CJ) am alocat bani pentru construirea unui nou bazin de levigat. Până atunci, însă, credem că poate fi folosit cel construit iniţial, pentru că nu are fisuri, deşi este ridicat cu un metru faţă de sol şi este înclinat. În ceea ce priveşte acoperişul staţiei de sortare, contructorul ne-a dat asigurări că va termina lucrarea până la sfârşitul lunii octombrie. Cu toate acestea, nu pot anunţa o dată exactă de punere în funcţiune. De fiecare dată când am făcut-o, au apărut probleme”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, a mai spus că nu exclude acţionarea în judecată a celor care se fac vinovaţi de proiectarea deficitară a construcţiilor afectate.

De același autor

Related Articles