Ocolul Silvic Reşiţa a dat startul la vânzările pomilor de Crăciun

[UPDATE] Zeci de brazi şi molizi autohtoni au fost puşi în vânzare în unica locaţie din Caraş-Severin, Ocolul silvic Reşiţa. Mulţi şi pe alese şi la preţuri accesibile, indiferent de specie sau înălţime, în prima zi pomii de iarnă nu au prea avut căutare.

Amintim că anul acesta, pomi de iarnă se găsesc doar la Ocolul silvic din Reşiţa până la epuizarea stocului, zilnic de luni până vineri între 9.00 şi 15.30.

Este vorba de peste 150 de bucăţi aduse etapizat, în loturi de câte 50 de exemplare, până la data de 20 decembrie, recoltate de pe raza ocoalelor silvice cărăşene. Preţurile de vânzare a pomilor sunt cuprinse între 10 şi 30 de lei cu TVA.

Reprezentanţii Ocolului silvic au precizat că, fiecare pom se vinde pe bază de bon fiscal, iar de la 10 bucăţi în sus, se întocmeşte aviz de însoţire a materialului lemnos.

***

Peste 150 de pomi de Crăciun din speciile brad şi molid vor fi puşi în vânzare de luni, 10 decembrie în Caraş-Severin la Ocolul Silvic Reşiţa, a precizat pentru Radio Reşiţa Dan Câmpan – directorul comercial al Direcţiei silvice judeţene. Pomii sunt aduşi etapizat în loturi de 50 de bucăţi pe zi şi provin din lucrările de întreţinere a culoarelor de înaltă tensiune care traversează fondul forestier.

Amintim că, anul acesta pomi de iarnă se vând doar în Reşiţa, iar preţurile sunt cuprinse între 10 şi 30 de lei în funcţie de înălţime şi aspect. Programul de comercializare a pomilor de iarnă este până în 20 decembrie, în zilele lucrătoare, de luni până vineri între 8.00 şi 16.00. (Hardy Cvoica)