O persoană a murit, iar alte 3 au fost rănite pe DN 7

Grav accident rutier, în jurul prânzului, pe DN 7 între Deva şi Arad. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri după ce trei autoturisme au intrat în coliziune. Evenimentul a avut loc la ieșirea din localitatea Vețel către Ilia. Polițiștii rutieri anunță că accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor trei.

La locul accidentului au fost trimise echipaje de descarcerare și prim ajutor de la detașamentele de pompieri din Deva și Ilia, dar și ambulanțe a Serviciului Județean de Ambulanță Hunedoara.

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Dobra, în timp ce conducea un autoturism DN7, în afara localităţii Leşnic, din direcţia Deva-Lugoj, a efectuat o depăşire neregulamentară, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani, din judeţul Gorj. În evenimentul rutier a fost implicat şi un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din judeţul Caraş-Severin, care se deplasa în spatele autoturismului care a produs evenimentul rutier şi care a intrat în coliziune cu respectivul autoturism.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 66 de ani, rănirea a doi pasageri din autoturismul condus de acesta, precum şi rănirea conducătorului auto de 20 de ani şi a unui pasager din autoturismul condus de tânăr. Traficul a fost restricţionat aproximativ 2 ore, fiind redirecţionat pe rute ocolitoare.

 

(Sebastian Dragomir)