[VIDEO-FOTO] O clipă de neatenţie. Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost spulberat de o maşină

Accident de circulaţie în municipiul Reşiţa, în sensul giratoriu de la Intim.

Un biciclist a fost spulberat de o maşină care circula spre Calea Caransebeşului. Este vorba de un bărbat de aproximativ 50 de ani, care se pare că a avut noroc, deoarece la prima vedere nu pare să fi fost rănit grav. Este conştient, dar s-a ales cu capul spart. Acesta a fost preluat de ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa pentru investigaţii. La faţa locului a venit şi poliţia, iar cel mai probabil şoferul se va alege cu dosar penal. Conducătorul auto susţinea ca nu a văzut biciclistul.

Potrivit IPJ Caraş-Severin, poliţiştii municipiului Reșița au fost sesizați despre producerea unui accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane, în fața liceului Traian Vuia din Reșița.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr de 22 de ani, din Reșița, a condus un autoturism pe bulevardul Republicii din Reșița, iar la intersecția cu Calea Caransebeșului, în fața liceului Traian Vuia, nu a acordat prioritate de trecere unui biciclist, intrând în coliziune cu acesta. Tânărului i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Mirabela Afronie

 

De același autor

Related Articles