[AUDIO] O asistentă din Rusca Teregova s-a vaccinat împotriva SARS CoV-2

În unele ţări din străinătate campania de vaccinare împotriva SARS CoV-2 a început mai devreme. Prima cărăşeancă, care s-a imunizat este Elena Cibu în vârstă de 42 de ani din Rusca Teregova. Aceasta locuieşte şi activează de 5 ani ca asistent medical în Elveţia la un azil de persoane vârstnice.

Femeia din Caraş-Severin a decis să se imunizeze în urmă cu câteva zile şi acum se simte foarte bine şi nu are reacţii adverse după administrarea vaccinului anti COVID-19.

Elena îndeamnă şi alte persoane să-i urmeze exemplul. Asistenta medicală se pregăteşte pentru a doua doză de vaccin anti SARS CoV-2, doză care îi va fi administrată în data de 13 ianuarie 2021.

De la serviciu ne-a întrebat dacă dorim să ne vaccinăm şi am fost prima care a spus DA şi recunosc că la început am fost puţin sceptică dar m-am hotărât spontan şi l-am făcut, am fost prima din secţie şi mă simt foarte bine. Eu lucrez la un azil de bătrâni privat şi pot să vă spun că nu a durut deloc deşi sunt asistent medical îmi este frică de ace, dar nu am simţit deloc pentru că se face cu un ac mic, intramuscular, în mână l-am făcut.

Nu am avut reacţii adverse şi le recomand tuturor să nu mai stea pe gânduri, să se imunizeze pentru că doar aşa se pot salva pe ei şi pe cei dragi lor”, ne-a transmis Elena Cibu.

De același autor

Related Articles