Sterilizare și castrare a câinilor gratuită în Caraș-Severin, prin WIOCA!

Asociația Wings of Care (WIOCA) desfășoară în Caraș-Severin o nouă campanie gratuită de sterilizare și castrare a câinilor. Aceasta se adresează proprietarilor de patrupede din localitățile Brebu, Valeadeni, Apadia, Ezeriș, Soceni, Zorlențu Mare și Zorlencior.

Până în prezent, campania nu se bucură de impactul dorit. În prima săptămână au fost sterilizați doar șase câini, iar alți 15 sunt programați. Președintele Asociației, Sorin Mezin, spune că numărul estimat este de 100 de patrupede în vederea sterilizării și castrării, dar oamenii sunt reticenți.

Animalele vor fi castrate, sterilizate și microcipate, după care li se va elibera și carnete de sănătate. Femelele vor fi sterilizate la cabinetul veterinar din Reșița de pe strada George Enescu nr 2, iar masculii la cabinetul din Brebu, deoarece procedurile sunt diferite.

Campania se desfășoară până în 30 noiembrie, iar pentru programări, celor interesați le stă la dispoziție telefonul 0730-957.313, număr valabil numai pe durata acestei luni.

Ada Botezan

De același autor

Related Articles