Noi locuinţe pentru tineri, la Reşiţa

Administraţia reşiţeană a semnat contractul de finanțare pentru construcția a două blocuri de locuințe cu regim de înălțime Parter + 1 Etaj + Mansardă. Cele două clădiri se vor construi utilizând proiectul tip pus la dispoziţie de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, fiecare bloc având 6 apartamente cu o suprafaţă de aproximativ 60 mp.

Acestea urmează să se construiască în zona Moroasa, cu acces din strada Moroasa, pe un teren viran de aproximativ 14.000 mp. Finanțarea obținută include și amenajările exterioare, precum alei de acces, spații verzi cu mobilier urban, parcări de rezidență și montarea unei stații de reîncărcare a vehiculelor electrice.

Valoarea investiției este 5.306.539 lei, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 31 de luni. Cele 12 apartamente vor fi distribuite către familiile de tineri care nu au posibilitatea de a-și achiziționa locuință din resurse proprii. Pe lângă finanțările obținute deja, o să urmărim și alte posibilități de finanțare pentru construcția de locuințe pentru tineri.

1 COMENTARIU

  1. APRECIEZ INITIATIVA D-NULUI PRIMA Ion POPA ., in legatura cu construirea unor blocuri cu apartamente cu suprafete plauzible de 60mp.FELICITARI!!!!

Comments are closed.

De același autor

Related Articles