Pe platforma naţională de vaccinare au fost activate astăzi noi centre de imunizare în judeţul Caraş-Severin. Practic, la această oră, toate oraşele din judeţ au cel puţin o unitate de vaccinare care apare şi în platformă.

În realitate însă, nu toate centrele active de pe platformă pot imuniza, din lipsă de vaccin, astfel că cetăţenii judeţului se pot înscrie pe listele de aşteptare urmând ca în cel mai scurt timp, aceştia să fie chemaţi la vaccinarea propriu-zisă, imediat cum ajunge o nouă tranşă de vaccin în judeţul nostru, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al DSP, Daniel Botgros.

Judeţul Caraş-Severin are în acest moment 19 centre de vaccinare active pe platforma naţională şi pe vaccin.live, pentru care s-au programat pe listele de aşteptare peste 4.600 de cărăşeni.

În Caransebeş funcţionează 4 centre de imunizare:

-Centrul de pe Strada Grădinilor Nr.12- se vaccinează cu Pfizer iar lista de aşteptare este de 807 persoane.

-Centrul de pe Strada Ardealului Nr. 166- se vaccinează cu AstraZeneca iar lista de aşteptare este de 91 de persoane.

-Cetrul de pe Strada Libertăţii Nr. 21- se vaccinează cu AstraZeneca iar lista de aşteptare este de 80 de persoane.

-Centrul de pe Strada racoviţei Nr. 1 – se vaccinează cu Pfizer iar lista de aşteptare este de 108 persoane

În Reşiţa funcţionează 3 centre de imunizare:

-Centrul de vaccinare de pe Aleea Dacia nr.1 – se vaccinează cu AstraZeneca 245 de doze sunt disponibile, nicio persoană pe listele de aşteptare

-Centrul de pe Aleea Herculane Nr. 3 – se vaccinează cu Pfizer iar lista de aşteptare este 1.198 de persoane

-Centrul de pe Strada Gratz Nr.10 – se vaccinează cu AstraZeneca 291 de doze sunt disponibile, nicio persoană pe listele de aşteptare

În Oraviţa funcţionează 3 centre de imunizare:

-Centrul de pe Strada Spitalului Nr.25 – se vaccinează cu Pfizer iar lista de aşteptare este de 340 de persoane

-Centrul de pe Strada Cloşca Nr.10 – se vaccinează cu Pfizer iar lista de aşteptare este de 132 de persoane

-Centrul de pe Strada Zona Gării Nr.3 – se vaccinează cu AstraZeneca iar lista de aşteptare este de 40 de persoane

În Moldova Nouă funcţionează 2 centre de imunizare:

-Centrul de pe strada Sfânta Varvara Nr.2 se vaccinează cu Pfizer, iar pe lista de aşteptare sunt 278 de persoane

-Centrul de pe strada Sfânta Varvara Nr. 1 se vaccinează cu Pfizer, iar pe lista de aşteptare sunt 55 de persoane.

Centrul de vaccinare de la Slatina Timiş de pe Strada Principală vaccinează cu Moderna iar pe lista de aşteptare sunt 91 de persoane.

Centrul de vaccinare de la Ezeriş aflat în Soceni pe DN 58, vaccinează cu Moderna iar pe lista de aşteptare sunt 86 de persoane.

Centrul de vaccinare din Bozovici, aflat pe DN 57B, vaccinează cu Pfizer iar pe lista de aşteptare sunt 178 de persoane.

Centrul de vaccinare din Bocşa, aflat pe Strada Sadovei Nr.4, vaccinează cu Pfizer şi are 515 persoane pe listele de aşteptare.

Centrul de vaccinare din Anina, aflat pe Strada Sf. Varvara Nr.51, vaccinează cu Pfizer, 102 persoane sunt pe listele de aşteptare.

Centrul de vaccinare din Băile Herculane, aflat în Pecinişca Nr.3, vaccinează cu Pfizer, 162 de persoane sunt pe listele de aşteptare

Centrul de vaccinare din Oţelu-Roşu, aflat pe Strada 22 Decembrie 1989 Nr.1, vaccinează cu Pfizer, 377 de persoane sunt pe listele de aşteptare

Astfel la această oră, în Caraş-Severin sunt libere 536 de locuri pentru vaccinarea cu AstraZeneca însă, peste 4.600 de persoane sunt pe listele de aşteptare pentru vaccinarea împotriva SARS CoV-2.