Accord VibesO atmosferă de început de secol 20 într-o cafenea pariziană sau din Micul Paris-București au creat cei trei muzicieni din grupul Accord Vibes în concertul de la Reșița, concert ce a făcut parte din turneul național de promovare a noului lor CD Just Musette, și organizat de Radio România și studiourile regionale.

Plecând de la rădăcinile tradiționale ale muzicii, preluând elemente din stilul java, trecând prin armonii de vals musette sau ritmuri de bossa, Accord Vibes preia conceptul new musette al lui Richard Giulliano, pe care îl îmbogățește cu propria viziune și concepție muzicală , reușind să-l proiecteze într-o lumină nouă.

Accord Vibes reprezintă un trio de jazz unic în România, reunind trei muzicieni care au cariere soliștice impresionante: Alexandru Anastasiu- vibrafon, Fernando Mihalache- acordeon și Michael Acker- contrabas.

Totuși, la Reșița, cei trei tineri care au păstrat până și vestimentația adecvată – bretele și șepci pariziene-au cântat doar în fața unui grup restrâns de spectatori- ceea ce nu i-a deranjat câtuși de puțin. Iar aplauzele sincere și călduroase au încălzit atmosfera.