Munţii noştri aur poartă…şi apă plată

Resursele naturale ale județului Caraș-Severin sunt apreciate în străinătate. Un investitor din Timiș a pus în valoare apele naturale din Ocna de Fier și afacerea s-a dovedit a fi una de succes.

Apa AUR’A, prima şi singura apă românească premiată cu trei stele de aur la Bruxelles, a primit Trofeul de Excelență la Topul firmelor din Timiș, pentru recunoaştere internaţională la cel mai înalt nivel. Distincţia a fost înmânată de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu. Acesta a lansat o invitaţie şi altor investitori care să pună în valoare resursele naturale ale judeţului.

Citeşte şi: Topul Firmelor din Județul Timiș – Gala Excelenței în Afaceri

„Este vorba de o firmă, într-adevăr de top, căutată deja în întreaga lume pentru proprietăţile apei pe care o exploatează. Aur’a este singura apă care a fost răsplătită şi a primit recunoaşterea internaţională la cel mai înalt nivel, primind trei stele de aur de la Bruxelles. Cum era şi firesc, a fost introdusă de către Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş şi în Topul firmelor. Cu mândrie o spun, mie mi-a revenit onoarea de a înmâna premiul investitorului Horaţiu Rada, având în vedere că izvorul celebrei ape se găseşte la noi, în judeţul Caraş-Severin, la Ocna de Fier. Eu invit investitorii din Timiş, dar şi din întreaga ţară, să vină în Caraş-Severin, aici unde avem nenumărate resurse, la fel, sau chiar mai importante, ce pot fi exploatate”.

Şi directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, Florica Chiriţă, spune că investiţia nu putea fi trecută cu vederea, mai ales că Apa AUR’A este exportată inclusiv în afara Uniunii Europene.

(Sebastian Dragomir)