Mulțumim ascultătorilor cu respirația sufletelor noastre pe frecvența 105,6

Motto:

 „Visaţi imposibilul deoarece visele devin realitate.”  – Elijah Wood

„Totul e posibil! Imposibilul ia doar ceva mai mult timp”, scrie în unul din devizele NASA.

Radio România Reșița a dovedit, prin ascultătorii săi, că totul este posibil, pentru că își dorește mai mult de-atât. Radioul este o poveste de „magie” și are acel devotament,  acea putere care te face să muţi munţii din loc. E jocul de-a lumea al unui copil care descoperă viaţa, aruncă în luptă binele şi răul, şi la final lasă deoparte „instrumentele” magiei şi devine „Om Mare”.

 E jocul din fiecare dintre noi, sau lupta de-a viaţa, de-a moartea şi de-a puterea pe care o dezlănuţuie ca pe-o furtună forţele devotamentului.

E jocul de-a creaţia al unui mic creator de iluzii – aşa cum este oricare jurnalist din Radio România Reșița, care, împlineşte astăzi 20 de ani !

După 3 zile de sărbătoare alături de ascultători și mari artiști, echipa s-a întors la pupitre  pentru a continua povestea. E greu de spus, de scris, de vorbit.

Cu ce  să începem ?

Suntem aici pentru voi, pentru cei care ne spun –„doar pe voi vă mai am”, saupe voi v-am ales, din larga ofertă”, suntem aici pentru cei care vor să facă parte din familia ascultătorilor Radio Reșița, dar   și pentru cei care ne scriusingur c-un radio, ţin mâinile sus. Bine-aţi venit, voi ce inima-mi stingeţi”…  Suntem de 20 de ani, ne-am călit în slujba clipei scormonind după adevăr, după iluzie, după bucurie, întregind micul univers al fiecăruia dintre voi cu respirația sufletelor noastre pe frecvența 105,6.

Și voi-ascultătorii noștri – sunteți ecoul muncii noastre, al respectului nostru, al sufletelor noastre, într-un cuvânt sunteți cea mai bună știre despre noi, fiindcă împreună suntem cei mai buni.

Visaţi imposibilul deoarece visele devin realitate, pentru că radioul este locul unde ne-am  trăit, trăim  şi vom trăi… o altă viaţă a vieţii noastre. Dragostea noastră  s-a menit a fi Radioul, pentru că propune printre altele cel mai spectaculos pariu pe care îl poate imagina vreo îndeletnicire dintre cele care populează visele jurnaliștilor: Să vezi, auzind! Aceasta-i povestea noastră de 20 de ani !

Cu Radio România Reșița, clipele frumoase de astăzi sunt amintirile frumoase de mâine!

                                 Mulțumim dumneavoastră!

Epilog:

„Când dragostea vorbește, vocile tuturor zeilor par a fi adormite în armonia raiului.” — William Shakespeare

Echipa Radio România Reșița

8 august 2016