Moment greu pentru o fotbalistă a Reşiţei. ACS Banat Girls lansează campania „Să o facem bine pe Nati!”

Natalija Bozilovic, una dintre jucătoarele de bază ale echipei feminine de fotbal ACS Banat Girls, trece prin momente grele după ce a primit o veste teribilă. Tânăra fotbalistă suferă din cauza unei tumori care trebuie operată cât mai repede. Gruparea reşiţeană, care nu şi-a lăsat niciodată jucătoarele la greu, a lansat deja o campanie de strângere de fonduri pentru a o ajuta pe Natalija. Trista veste şi apelul la solidaritate au fost postate pe pagina de socializare a clubului reşiţean.

„Natalija Bozilovic – fundașul dreapta al echipei de fotbal feminin ACS Banat Girls Reșița, studentă la Universitatea Babeș Bolyiai din Reșița,, fiică, prietenă, iubită, totul normal până aici… Natalija iși pregătește lucrarea de disertație, urmând să se bucure în continuare, cum ne-a obișnuit, de o notă mare.

                Schimbarea și-a făcut treptat simțită prezența, iar Nati a început să întâmpine probleme la memorarea informației, să uite cuvinte, nu se mai poate concentra și are dificultate în a se exprima, iar noi toți ne gândim că este vorba doar de stresul la care a fost supusă în ultimul timp, nimeni nu s-a panicat și toată lumea și-a vazut în continuare de activitatile sale cotidiene.

                Alăltaieri, în timpul nopții, Nati s-a simțit rău, ajungând de urgență la Spitalul Județean din Reșița unde, în urma controlului și a investigaților cu computerul tomograf am aflat diagnosticul care ne-a șocat – a suferit un atac cerebral datorită unei tumori pe creier.

                Noi, echipa ACS Banat Girls Reșița, vom face tot ce este posibil ca să ajutăm familia și dorim să strângem o sumă care să acopere din cheltuielile necesare operației la o clinică privată din Serbia a Nataliei și recuperararea ei post-operatorie, iar pentru aceasta demarăm o campanie de strângere de fonduri.

#FeteleDinBanat sunt alături de tine și apelăm la toți cei care vor ca împreună, SĂ O FACEM BINE PE NATI ! Puteți depune in contul echipei cu mențiunea “PENTRU NATI”:

ACS BANAT GIRLS RESITA

CIF 36184397

CIS: CS/A2/00092/2017

IBAN :

RO77BRDE110SV41114211100

Banca: BRD-GSG Resita”

Deşi este foarte tânără, Natalija Bozilovic este una dintre cele mai vechi jucătoare ale echipei ACS Banat Girls. Ea a făcut parte din lotul format în 2016 şi a pus umărul la cele două promovări reuşite de fetele din Banat în scurta istorie a clubului.

De același autor

Related Articles