Moldova a luat aproape toate premiile la Olimpiada de Prelucrarea a Lemnului

olimpiada de prelucrare a lemnului
Olimpiada Națională de prelucrare a produselor din lemn și-a găsit câștigătorii din acest an. Sala Casei de Cultură George Suru din Caransebeș a găzduit premierea olimpicilor. Locul I la clasa a XI a, a fost obținut de Vasile Titere din Vrancea, iar la clasa a XII a, locul I a fost acordat lui Cătălin Zepciuc din Suceava. Comisia de examinare, coordonată de Maria Pentilescu din Suceava, a acordat și două premii speciale elevilor Rebeca Grosu, clasa a XI a și Beniamin Roșca, clasa a XII a, ambii din județul Caraș – Severin.
Câștigătorii au fost felicitați de membrii prezidiului printre care s-a aflat și instectorul general școlar Paul Mihai Șușoi. Inspectoratul Școlar Caraș-Severin a acordat un total de 10 premii elevilor care au obținut punctajul cel mai mare dintre cei peste 50 de elevi participanți.
Organizatorii au propus ieri olimpicilor pentru a cunoaște zona Banatului Montan dar și pentru a mai scăpa de emoții o excursie pe traseul Caransebeș-Eftimie Murgu-Bozovici-Oravița, ne-a precizat directorul Liceul Dacia, Daniela Tocuț.
(Cornelia Vlaicu)

De același autor

Related Articles