Mobilizare la frontieră

masini politia de frontiera (3)

De sărbători, unii români, care muncesc în străinătate, se întorc acasă, la familii, iar alţii îşi petrec minivacanţa în străinătate. Încă de la începutul acestei săptămâni, valorile de trafic au înregistrat creșteri, în special în punctele de trecere de la frontiera de Vest.
Astăzi, viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea a cerut conducerii Poliţiei de Frontieră să ia toate măsurile pentru ca timpul de tranzit la trecerea graniţei, să nu fie mai mare decât este absolut necesar. Poliţiştii de frontieră s-au mobilizat, a spus în emisiunea „Oameni MAI aproape de tine”, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Mihaela Leş. „Valorile de trafic vor creşte, dar până acum nu au fost semnalate probleme. Toţi cei care apelează numărul de telefon 021.9590 pot primi informaţii utile privind trecerea frontierei de stat, respectiv timpii de aşteptare, documentele necesare, condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare în funcţie de scopul călătoriei”.

Mihaela Leş a mai precizat că, în funcție de valorile de trafic, numărul arterelor de control din punctele de trecere a frontierei va fi mărit, astfel încât timpul de aşteptare să fie cât mai redus.

(Sebastian Dragomir)

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

Related Articles