Mobilizare de forţe pentru căutarea tânărului care a dispărut din comuna Brebu. Peste 25 de polițiști, pădurari și localnici angrenaţi în această acţiune

În această dimineață, începând cu ora 09.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Reșița, cu sprijinul angajaților Ocolului Silvic Păltiniș, al reprezentanților Primăriei Brebu, al membrilor familiei și al localnicilor din comuna Brebu, continuă căutările bărbatului de 39 de ani din Brebu, dispărut de la domiciliu la data de 16 mai.

În total, peste 25 de polițiști, pădurari și localnici, împărțiți în 6 echipe de căutare, au extins căutările bărbatului pe o rază de aproximativ 15 km, între localitățile Brebu și Zorlențu Mare, în zonele împădurite, în zona sălașelor, pe marginea pârâurilor, drumurilor, șanțurilor și în alte locuri izolate.

De asemenea, în paralel, polițiștii cărășeni efectuează verificări pe raza municipiilor și orașelor, în vederea depistării persoanei dispărute.

Vă reamintim că în data de 18 mai 2021, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița au fost sesizați de către fratele acestuia despre faptul că la data de 16 mai 2021, VARGA NICOLAE CRISTIAN a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent. Mediatizarea cazului s-a efectuat după obținerea acordului de mediatizare.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, păr negru tuns scurt, ochi căprui, constituție astenică, nebărbierit, prezentând o eczemă pe partea stângă a scalpului. La data plecării purta o geacă de piele de culoare neagră, pantaloni jeans de culoare neagră și cizme din cauciuc de culoare închisă.

De la momentul sesizării au fost efectuate căutări pe raza localității Brebu și a localităților învecinate, în zona gărilor, a unităților spitalicești, a parcurilor de agrement și în alte locuri învecinate localității de domiciliu, fără a fi identificat.

De același autor

Related Articles