Misiune de durată pentru jandarmi

jandarmi

Jandarmii din Caraş-Severin nu au aplicat nici o sancţiune în timpul campaniei electorale şi nici în ziua votului. Misiunile au fost complexe şi au început cu mult timp înainte de două noiembrie. El au debutat în 10 septembrie de când a fost asigurată paza Biroului Electoral Judeţean. Tot jandarmii sunt cei care au însoţit transportul buletinelor de vot de la Imprimeria Naţională. Aceste materiale au fost păzite până când au ajuns în secţiile de votare.
În preziua şi ziua votului, peste 100 de jandarmi au asigurat paza a 67 de secţii de votare din Reşiţa, Caransebeş, Oraviţa, Moldova Nouă şi Văliug. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, plutonierul Marius Săndulescu spune că toate misiunile au fost îndeplinite cu succes, inclusiv la secţia 61 din Reşiţa unde s-a produs un incident electoral:

Efectivele de jandarmi au fost retrase din dispozitiv abia luni dimineaţă la ora 8.30, când preşedinţii secţiilor au reuşit să predea procesele verbale către Biroul Electoral Judeţean. Misiunea de asigurare a pazei, continuă la BEJ până în 16 noiembrie, cand va avea loc al doilea tur de scrutin.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles