Mirel Patriciu Pascu: “Preiau primăria Bocșa cu multe probleme, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne plângem”

La sediul partidului Social Democrat Caraș-Severin astăzi, 02.07.2021, a avut loc prima conferință de presă după alegerile locale parțiale de la Bocșa. La întâlnire au participat președintele PSD Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu, primarul comunei Prigor, Simona Miclău și noul primar al Bocșei, Mirel Patriciu Pascu.  

“Preiau primăria Bocșa cu multe probleme, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne plângem. Noi mergem înainte, să vedem care sunt soluțiile, să căutăm cei mai potriviți oameni în cele mai potrivite locuri, pentru că nici odată un primar nu poate de unul singur să rezolve toate problemele comunității,” a declarat noul edil al orașului Bocșa, Mirel Patriciu Pascu.  

Mirel Patriciu Pascu a mai declarat că, prin rezolvarea canalizării, a apei din Montana, terminarea lucrărilor de gaz, precum și terminarea celor 52 de străzi pe care guvernul româniei le finanțează în orașul Bocșa, orașul va arăta altfel, va avea toate utilitățile și minimul de decență pe care trebuie să le aibă un oraș în acest secol.  

În această perioadă primăria se concentrează și pe alte proiecte. 

Vrem să atragem fonduri europene, avem și proiecte europene în derulare și vrem să le ducem pe toate la bun sfârșit. Îi asigur pe cetățeni că orașul a intrat pe mâini bune și în următorii trei ani vom muncii temeinic pentru acest oraș”, a mai declarat Mirel Patriciu Pascu, noul primal al orașului Bocșa.  

Campania ”Muzică pentru viață!”

Împreună putem salva vieți!

De același autor

Related Articles