Statuia Maicii Domnului din curtea bisericii din comuna Sânandrei a început să lăcrimeze, a precizat pentru Radio Reşiţa părintele Mihai Răzvan Oprişa, protopopul Greco-catolic al Timişoarei.

pr. protopop Mihai Răzvan Oprişa

Potrivit părintelui protopop, marţi, săptămâna trecută, preotul paroh George Rădulescu a văzut lacrimile Fecioarei și a anunţat imediat reprezentanții bisericii greco-catolice, care au prelevat probe pe care le-au trimis spre analiză către Institutul de Medicină Legală, un institut privat și un laborator de la Roma.

De astfel de fenomene s-a mai auzit, a mai subliniat părintele protopop, dar de văzut în realitate, nu. Conform acestuia, analizele de laborator vor demonstra cu exactitate dacă este vorba despre un miracol dumnezeiesc sau de intervenţia externă a cuiva. Până la sosirea rezultatelor, protopopul Greco-catolic al Timişoarei a declarat că statuia va fi atent monitorizată.

Această întâmplare nu a trecut însă neobservată de localnici. Potrivit informaţiilor obţinute de la părintele proptopop Mihai Răzvan Oprişa, de când s-a aflat despre statuia Fecioarei Maria care lăcrimează, oamenii vin să vadă minunea și să se închine cu mic cu mare, lucru ce nu poate decât să bucure prelaţii bisericii.

Monumentul de la intrarea în biserica din Sânandrei provine de la Fatima, iar grota în care e așezată a fost adusă de la Lourdes.

Sursa foto: evz.ro