Surprizele pregătite turiştilor care îşi petrec minivacanţa pe Valea Cernei continuă la unităţile turistice din staţiunea Băile Herculane şi pentru zilele următoare.

„Cu siguranţă ne-am pregătit pentru toate zilele din această minivacanţă! Dacă ieri am avut o zi reuşită, vremea a ţinut cu noi şi am putut face o masă tradiţională şi o Horă a Unirii pe terasa hotelului, până la sfârşitul minivacanţei vom mai avea câteva surprize care vor include atât concerte, cât şi dansuri, în tematică, desigur! Sâmbătă seara vom avea alături de noi trupa REBEL CABARET, care a pregătit câteva dansuri de inspiraţie tradiţională, dar în acelaşi timp sunt şi o surpriză!”, aflăm de la Laura Pătru – directorul de marketing al complexelor hoteliere Diana şi Afrodita.

Pentru această perioadă de sfârşit de săptămână locurile în cele două hoteluri sunt deja ocupate de turişti veniţi din întreaga ţară. „Dacă rezervările nu au fost făcute până acum, din păcate camere nu mai pot fi găsite, suntem sută la sută ocupaţi în această minivacanţă! Avem şi câţiva turişti străini, însă ponderea este mică, până la urmă este o sărbătoare care ne aparţine nouă şi o vacanţă care este specifică nouă!”, ne-a declarat Laura Pătru.

Paul-Sever SMADU