Ministrul Educaţiei la Timişoara: În Timiş nu există depăşiri de buget

Ministrul-educatiei-la-Timisoara-1-4

Ministrul Educaţiei este mulţumit de managementul şcolilor din Timiş. Prezent la Timişoara, ministrul Sorin Câmpeanu a declarat că, în judeţ, nu există o depăşire a numărului de posturi şi nici depăşiri de buget.
„Este necesară o revizuire a modului de normare, acolo unde populaţia şcolară este în creştere. În Timiş nu există depăşiri ale numărului de posturi, nici depăşiri de buget, la nivelul judeţului Timiş este realizat un bun management al inspectoratului şcolar”, a precizat Câmpeanu.
În privinţa proiectului de ordin de ministru, care prevede, printre altele şi pierderea a 4.000 -5000 de posturi în învăţământ, Câmpeanu a precizat că este scris în 2013 – nu a avut avizul său şi nu are susţinerea sa.
Ministrul Educaţiei a vizitat şcoala din Dumbrăviţa, care are autorizaţie de funcţionare, asta deşi el a spus, iniţial, că va vizita una dintre cele 24 de şcoli fără autorizaţie sanitară din judeţ.
Ministrul a promis că din anul şcolar 2015 – 2016 nu vor mai exista şcoli fără autorizaţie de funcţionare în judeţul Timiş. La final, ministrul a vizitat şcoala din Dumbrăviţa.

Sursa: radiotimisoara.ro

Cele mai citite

Related Articles