Mihai Dănuţ Cepeha a revenit la cârma Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin

730

Director nou la Agenția pentru Protecția Mediului Caraș-Severin.

De sfârşitul lunii noiembrie 2018, Mihai Dănuţ Cepeha, a fost instalat oficial prin decizia preşedintelui Agenţiei Naţionale de Protecţie a Mediului de prefectul judeţului, Matei Lupu, în funcţia de director executiv al APM Caraş-Severin, exprimându-şi convingerea că, la nivel instituţional, colaborarea va rămâne în continuare la fel de bună.

Pentru timpul pe care îl va petrece ca şef al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, Mihai Dănuţ Cepeha şi-a propus să ajute la: definitivarea în regim de urgenţă a lucrărilor la deponeul ecologic de pe Drumul Lupacului şi stoparea pe cât se poate a poluării cu praf de la Moldomin, Moldova Nouă.

Amintim că, fotoliul de director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin a fost ocupat de nu mai puţin de două persoane într-un singur an. Este vorba de Marius Vodiţă – consilier superior şi inspector în cadrul instituţiei şi Albert Sereş – actualul director adjunct al APM Reşiţa.

Mihai Dănuţ Cepeha a mai ocupat funcţia de director şi în anul 2016, iar acum a venit la Reşiţa de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Timiş unde a ocupat acelaşi fotoliu.

(Hardy Cvoica)