Medicul urolog Gheorghe Beg este noul director medical al Spitalului Judeţean din Reşiţa

Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa are un nou director medical! Medicul primar Gheorghe Beg, șeful secției de Urologie va ocupa aceastăfuncţie, cel puţin pentru următoarele 6 luni. Mandatul medicului Cosmin Librimir a încetat în data de 2 mai.

Medicul Gheorghe Beg, este absolvent al reputatei școli de medicină din Timișoara, pe tot parcursul carierei remarcându-se conform dosarului profesional, de la absolvirea facultății cu nota 10 (zece) pana la aprofundare și specializare (cursuri, seminarii, congrese naționale și internaționale) prin stăruință în dorinta unei perfecționări profesionale continue și ridicate.

Este angajat ca medic la SJUR, având o cariera de 35 de ani, fiind în timp, cu mici sincope, medic-sef al Secției Urologie, ultima data ocupând acest post prin concursul susținut în septembrie 2021.

În perioada întregii activități a dovedit reale calități și abilități, bazate pe cunoștințe academice solide și experiență practică, fiind un bun profesionist apreciat de pacienți și colegi, etalând o gândire riguroasă si structurată și capacitatea de a lua decizii ferme și eficiente, precum și disponibilitate pentru munca în echipă. În activitatea de manageriere a Secției pe care o conduce cu mână de fier, a dovedit organizare riguroasă și reale abilități de leadership, dezvoltând astfel Secția prin performarea actului medical. Profesioniștii lumii medicale din centrele universitare și nu numai, nu se sfiesc sa colaboreze cu medicul resitean Gheorghe Beg. Desigur, profesiunea de medic rămâne până la capat dimensiunea statornica a domnului doctor Beg, pacientul și calitatea actului medical fiind constantele profesionale pentru care nu a făcut niciodată rabat, dar, în acest moment SJUR va avea de câștigat prin implicarea domnului doctor Beg în actul se management.

Colaborarea mea cu domnia sa a fost mereu exemplară și constructivă, regăsindu-se în aceasta profesionalismul medicului și onestitatea omului. Le mulțumesc, desigur, celor 6 directori medicali cu care am colaborat în mandatul meu, până în aceste zile pentru efortul lor, asa cum ii mulțumesc și doctorului Beg pentru faptul ca a acceptat acest post intr-un moment dificil pentru spital și intr-un prezent marcat de frământări, tensiune si precaritate.

Nădăjduiesc ca ideile și eforturile noastre sa aibă aceeași direcție ca și colaborarea de până acum cu domnia sa ca medic-sef și plusul sa fie înscris în tabela de scor pentru SJUR, sperând, desigur, în armonizarea relațiilor noastre cu toate autoritățile, spitalul fiind al nostru, al tuturor” ne-a transmis Alina Stancovici.

De același autor

Related Articles